Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Tilda

Wat is het toch een voorrecht in zo'n mooie quiltwinkel te mogen werken en wonen! Daar kun je echt zo blij van worden. Na een drukke dag, waarbij de bezoekers uit binnen en buitenland lapjes kwamen uitzoeken, konden we het niet laten een gezellig stofpakketje op de foto te zetten. De quilt op de achtergrond is de Gossip in the Gardenquilt (klik)...gemaakt door Mary van allemaal Tilda stofjes. De huisjes staan in de webshop bij cadeau (klik). En dit gezellige Tilda Fat Eight pakket staat in de webshop bij stofpakketjes (klik). Maak er een gezellig zomerquiltje mee!

Wat is het toch een voorrecht in zo’n mooie quiltwinkel te mogen werken en wonen! Daar kun je echt zo blij van worden. Na een drukke dag, waarbij de bezoekers uit binnen en buitenland lapjes kwamen uitzoeken, konden we het niet laten een gezellig stofpakketje op de foto te zetten. De quilt op de achtergrond is de Gossip in the Gardenquilt (klik)…gemaakt door Mary van allemaal Tilda stofjes. De huisjes staan in de webshop bij cadeau (klik). En dit gezellige Tilda Fat Eight pakket staat in de webshop bij stofpakketjes (klik). Maak er een gezellig zomerquiltje mee!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.