Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Vakantie?

je afgestreept....En heb je geen abonnement op Quiltnieuws? Steun ons Quiltersgilde en tracteer jezelf op dit prachtige blad (klik). Alles wat er op quiltgebied in Nederland te beleven valt staat er in! Ook kun je dan naar de gezellige regiodagen en je leert elke maand ook nog een nieuwe techniek!

Vakantie…nou ja, de nieuwe advertentie voor het Quiltnieuws moest ingeleverd worden. Samen met onze webdesigner aan het werk geweest. Wij zorgden voor de foto….wat gezellig toch. We genieten elke keer weer van deze prachtige winkel. Jammer dat hij weer een tijdje dicht moet….maar we werken aan de webshop….en….vanaf 2 januari mogen jullie komen afhalen. Met advies…..dus je hoeft niet van te voren al alles te bestellen. Wel op afspraak natuurlijk. En dit is hem dan geworden! Weer een klusje afgestreept….En heb je geen abonnement op Quiltnieuws? Steun ons Quiltersgilde en tracteer jezelf op dit prachtige blad (klik). Alles wat er op quiltgebied in Nederland te beleven valt staat er in! Ook kun je dan naar de gezellige regiodagen en je leert elke maand ook nog een nieuwe techniek!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.