Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Vakantieproject

Ga je op vakantie en wil je een leuk fris nieuw projectje mee op reis? Dan zijn deze patroontjes van The Pattern Basket helemaal leuk! Want je maakt ze net zo groot als je zelf wilt. Er zijn gietertjes, vogeltjes, konijntjes, vlindertjes en bootjes. Je vindt ze in onze webshop bij patronen (we hebben er niet veel, dus wacht niet te lang. Maar we kunnen ze altijd nabestellen)

Ga je op vakantie en wil je een leuk fris nieuw projectje mee op reis? Dan zijn deze patroontjes van The Pattern Basket helemaal leuk! Want je maakt ze net zo groot als je zelf wilt. Er zijn gietertjes, vogeltjes, konijntjes, vlindertjes en bootjes. Je vindt ze in onze webshop bij patronen (klik) (we hebben er niet veel, dus wacht niet te lang. Maar we kunnen ze altijd nabestellen)

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.