Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Van ver…

Wat een gezellige dag was het weer in de Quilt Studio. Laura Strating-Janssens gaf de hele dag les aan verschillende groepen. Er werd geconcentreerd gewerkt en veel gezamenlijk overlegd. Ook was er een groep dames uit Utah die gezellig kwam shoppen. Ze zijn 10 dagen in Nederland en bezoeken heel veel bezienswaardigheden. Daar horen quiltwinkels blijkbaar ook bij! Hele fijne tijd in 'The Netherlands' dames!

Wat een gezellige dag was het weer in de Quilt Studio. Laura Strating-Janssens gaf de hele dag les aan verschillende groepen. Er werd geconcentreerd gewerkt en veel gezamenlijk overlegd.

Ook was er een groep dames uit Utah die gezellig kwam shoppen. Ze zijn 10 dagen in Nederland en bezoeken heel veel bezienswaardigheden. Daar horen quiltwinkels blijkbaar ook bij! Hele fijne tijd in ‘The Netherlands’ dames!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.