Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Vriendinnen Quilt

Binnenkort start Dorry van 'Quilt It & Dotty' met haar 'Vriendinnenquilt'. We zijn bezig een datum te vinden waarop Dorry een workshop komt geven over deze superleuke quilt. Hij gaat als maandproject komen, zodat je er verder thuis aan kunt werken. Ook zullen er stofpakketten beschikbaar zijn. Heb je interesse, laat het dan vast weten. we komen zo snel mogelijk met meer informatie.

Op vrijdag 9 februari komt Dorry van Quilt it & Dotty een workshop geven over haar nieuwste ontwerp: De Vriendinnen Quilt. Die dag maak je onder haar leiding twee blokken, waarvan je het patroon ook krijgt. Ze vertelt jullie alles over het maken van de rest van de quit, en hoe je iedere maand die blokken kunt downloaden. Ook zin in een gezellige dag? Lees meer op onze cursuspagina (klik).
Het is ook mogelijk een compleet pakket stoffen te bestellen trouwens.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.