Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Ze zijn er weer!

Vandaag zijn we weer begonnen met het maken van onze bekende 'Snoepdoosjes'. Te beginnen met....rood. In zo'n doosje zitten 18 lapjes van 25 x 27,5 cm die prachtig bij elkaar passen. Leuk voor een klein quiltje of als begin voor een grotere quilt. Je vindt ze in onze webshop bij de Stofpakketjes (klik). Het patroon van het Hart (klik) en het Notitieboekje (klik) vind je ook in onze webshop bij de patronen (klik)

Vandaag zijn we weer begonnen met het maken van onze bekende ‘Snoepdoosjes’. Te beginnen met….rood. In zo’n doosje zitten 18 lapjes van 25 x 27,5 cm die prachtig bij elkaar passen. Leuk voor een klein quiltje of als begin voor een grotere quilt. Je vindt ze in onze webshop bij de Stofpakketjes (klik). Het patroon van het Hart (klik) en het Notitieboekje (klik) vind je ook in onze webshop bij de patronen (klik)

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.