Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Antieke Quilt

Op vrijdag 16 juni start de cursus 'Guutes antieke Quilt'. Onder leiding van Patricia Kockelkoren ga je aan de slag met dit schitterende patroon. En je bepaalt zelf hoe groot je hem gaat maken. Het originele patroon van Quilt-It & Dotty' is bij deze cursus inbegrepen. Het werken in clubverband werkt heel stimulerend..... Iets voor jou? We hebben nog twee plekjes vrij. Lees meer op onze cursuspagina

Op vrijdag 16 juni start de cursus ‘Guutes antieke Quilt’. Onder leiding van Patricia Kockelkoren ga je aan de slag met dit schitterende patroon. En je bepaalt zelf hoe groot je hem gaat maken. Het originele patroon van Quilt-It & Dotty’ is bij deze cursus inbegrepen. Het werken in clubverband werkt heel stimulerend….. Iets voor jou? We hebben nog twee plekjes vrij. Lees meer op onze cursuspagina (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.