Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Zomerworkshop

Ben je niet op vakantie? En heb je zin in een gezellige zomerworkshop? Dan hebben we op zaterdag 22 juni nog twee plekjes vrij bij de Sashiko Workshop 'Naaldenmapje'. Patricia Kockelkoren gaat jullie eerst alle vertellen over de geschiedenis van Sashiko en het verschil tussen Sashiko en Boro. En daarna ga je heerlijk relaxt aan de slag..... Lees er alles over op onze cursuspagina:

Ben je niet op vakantie? En heb je zin in een gezellige zomerworkshop? Dan hebben we op zaterdag 22 juni nog twee plekjes vrij bij de Sashiko Workshop ‘Naaldenmapje’. Patricia Kockelkoren gaat jullie eerst alle vertellen over de geschiedenis van Sashiko en het verschil tussen Sashiko en Boro. En daarna ga je heerlijk relaxt aan de slag….. Lees er alles over op onze cursuspagina (klik)

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.