Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Creatief dagje…

Wat een creatieve dag was het vandaag in Eemnes! Onder leiding van Ineke Vaillant werken twee groepen aan de Where We Love Is Home Quilt van Hatched and Patched. Een ontwerp van Anni Downs. Het was vandaag de tweede les en een groot deel had het eerste blok af! Kijk toch eens wat een variatie! Zo leuk dat iedereen haar eigen smaak in dit leuke patroon legt. Begin december hopen we jullie weer te kunnen verrassen met een bloemlezing van het volgende blok. Succes met het huiswerk allemaal! We zijn supertrots op jullie....

Wat een creatieve dag was het vandaag in Eemnes! Onder leiding van Ineke Vaillant werken twee groepen aan de Where We Love Is Home Quilt van Hatched and Patched. Een ontwerp van Anni Downs. Het was vandaag de tweede les en een groot deel had het eerste blok af! Kijk toch eens wat een variatie! Zo leuk dat iedereen haar eigen smaak in dit leuke patroon legt. Begin december hopen we jullie weer te kunnen verrassen met een bloemlezing van het volgende blok. Succes met het huiswerk allemaal! We zijn supertrots op jullie….

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.