Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Jungle

Astrid kwam vandaag een backing uitzoeken voor haar "The Elephant Abstractions Quilt". Een patroon van Violet Craft. Er waren heel wat dames in de winkel aanwezig die de quilt konden bewonderen en de Ahh's en Oeh's waren dan ook niet van de lucht. In het originele patroon heeft de olifant een gele achtergrond, Astrid koos ervoor hem echt uit de jungle te laten komen en gebruikte deze leuke stof met bladeren als achtergrond. Superleuk! Het is een Paper Piercing patroon.

Astrid kwam vandaag een backing uitzoeken voor haar “The Elephant Abstractions Quilt”. Een patroon van Violet Craft. Er waren heel wat dames in de winkel aanwezig die de quilt konden bewonderen en de Ahh’s en Oeh’s waren dan ook niet van de lucht. In het originele patroon heeft de olifant een gele achtergrond, Astrid koos ervoor hem echt uit de jungle te laten komen en gebruikte deze leuke stof met bladeren als achtergrond. Superleuk! Het is een Paper Piercing patroon.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.