Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Echt uniek!

Deze unieke quilt is gemaakt door Tonny. Ze volgde een hele tijd geleden een workshop van Susan Smith. Dit patroon was inbegrepen. Het is nooit te koop gekomen, en Susan Smith heeft deze quilt bij Tonny thuis gezien. Dat was extra leuk, omdat Susan hem op dat moment zelf nog niet af had. Het is een plaatje deze quilt en zo netjes gemaakt! Vandaag hebben we er een binding bij uitgezocht. Tonny liet de quilt machinaal doorquilten trouwens!b De naam van deze quilt is 'Little Lilly'.

Deze unieke quilt is gemaakt door Tonny. Ze volgde een hele tijd geleden een workshop van Susan Smith. Dit patroon was inbegrepen. Het is nooit te koop gekomen, en Susan Smith heeft deze quilt bij Tonny thuis gezien. Dat was extra leuk, omdat Susan hem op dat moment zelf nog niet af had. Het is een plaatje deze quilt en zo netjes gemaakt! Vandaag hebben we er een binding bij uitgezocht. Tonny liet de quilt machinaal doorquilten trouwens!b De naam van deze quilt is ‘Little Lilly’.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.