Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Winter panels

Gisteren kwamen deze prachtige panels binnen van Deb Strain. Vaak krijgen we de vraag wat je nu eigenlijk met zo'n panel kunt doen. Onze tip is altijd.....op de zelfkant staat de naam van het panel. Tik dat in op Google en zet er het woord quilt achter. Hoe langer je wacht, des te mer ideeën zul je vinden. Want naast de fabrikant zijn er ook veel quiltsters die laten zien wat ze van het panel gemaakt hebben. Maar je eigen fantasie gebruiken is natuurlijk ook heel erg uitdagend! De panels staan in de webshop op de Panel pagina (klik).

Gisteren kwamen deze prachtige panels binnen van Deb Strain. Vaak krijgen we de vraag wat je nu eigenlijk met zo’n panel kunt doen. Onze tip is altijd…..op de zelfkant staat de naam van het panel. Tik dat in op Google en zet er het woord quilt achter. Hoe langer je wacht, des te mer ideeën zul je vinden. Want naast de fabrikant zijn er ook veel quiltsters die laten zien wat ze van het panel gemaakt hebben. Maar je eigen fantasie gebruiken is natuurlijk ook heel erg uitdagend! De panels staan in de webshop op de Panel pagina (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.