Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Letter to my Daughter

Anneke maakte deze superleuke "Letter To My Daughter' quilt van The Birdhouse. Dit leuke merk van Nathalie Bird maakt zowel de stofjes als de patronen. Jullie kennen Nathalie vast van de nieuwe 'Owl and Hare' Bom. In onze webshop vind je onder 'Merken' alles wat we op dit moment van The Birdhouse in huis hebben (klik). Het patroon van de foto is nabesteld en komt binnenkort weer binnen.

Anneke maakte deze superleuke “Letter To My Daughter’ quilt van The Birdhouse. Dit leuke merk van Nathalie Bird maakt zowel de stofjes als de patronen. Jullie kennen Nathalie vast van de nieuwe ‘Owl and Hare’ Bom. In onze webshop vind je onder ‘Merken’ alles wat we op dit moment van The Birdhouse in huis hebben (klik). Het patroon van de foto is nabesteld en komt binnenkort weer binnen.

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.