Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Prachtige combinatie

Katinka kwam samen met haar dochter speciaal voor Quilt Studio het Gooi helemaal uit Zeeuws-Vlaanderen naar Eemnes rijden vandaag. Ze volgt ons op Instagram en wilde nu wel eens 'in het echt' komen shoppen. Ze nam deze prachtige rode quilt mee die ze zelf bedacht heeft. Kijke eens hoe superleuk de geborduurde randen combineren met de Log Cabin blokken. Echt heel mooi om te zien.Heel veel plezier bij het doorquilten Katinka!

Katinka kwam samen met haar dochter speciaal voor Quilt Studio het Gooi helemaal uit Zeeuws-Vlaanderen naar Eemnes rijden vandaag. Ze volgt ons op Instagram en wilde nu wel eens ‘in het echt’ komen shoppen. Ze nam deze prachtige rode quilt mee die ze zelf bedacht heeft. Kijke eens hoe superleuk de geborduurde randen combineren met de Log Cabin blokken. Echt heel mooi om te zien.Heel veel plezier bij het doorquilten Katinka!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.