Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Sashiko

Acht dames maakten vandaag een Sashiko speldenkussen onder leiding van Patricia Kockelkoren. Op het dienblad zie je er zeven, want Nathalie was ietsje later klaar. Haar speldenkussen zie je samen met het naaldenboekje dat ze maakte tijdens de vorige Sashiko workshop van Patricia. En de leuke Boro tas is van Gerrie, die bij Quilt studio het Gooi ook de Boro workshop van Patricia volgde. Hoe leuk is dat! Een prachtige set.... Bij voldoende belangstelling gaan we deze workshops volgend voorjaar herhalen!

Acht dames maakten vandaag een Sashiko speldenkussen onder leiding van Patricia Kockelkoren. Op het dienblad zie je er zeven, want Nathalie was ietsje later klaar. Haar speldenkussen zie je samen met het naaldenboekje dat ze maakte tijdens de vorige Sashiko workshop van Patricia. En de leuke Boro tas is van Gerrie, die bij Quilt studio het Gooi ook de Boro workshop van Patricia volgde. Hoe leuk is dat! Een prachtige set…. Bij voldoende belangstelling gaan we deze workshops volgend voorjaar herhalen!

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.