Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Westalee workshops

Anke de Haan geeft zes keer per jaar Westalee Ruler workshops bij Quilt Studio het Gooi. Je volgt eerst de Masterclass (klik) en kunt daarna je kennis verder uitbreiden met de Verenset Workshop (klik) of de Hartenset (klik). Deze drie cursussen vindt je op onze cursus pagina. Quilt voortaan je eigen quilt door op de naaimachine! Op de foto's een voorbeeld hoe dat er uit kan zien.... Heb je interesse, mail dan naar info@quiltstudiohetgooi.nl

Anke de Haan geeft zes keer per jaar Westalee Ruler workshops bij Quilt Studio het Gooi. Je volgt eerst de Masterclass (klik) en kunt daarna je kennis verder uitbreiden met de Verenset Workshop (klik) of de Hartenset (klik). Deze drie cursussen vindt je op onze cursus pagina. Quilt voortaan je eigen quilt door op de naaimachine!
Op de foto’s een voorbeeld hoe dat er uit kan zien….
Heb je interesse, mail dan naar info@quiltstudiohetgooi.nl

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.