Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Stof pakketjes

Vandaag kwam het witte busje nieuwe stofjes brengen. Want dat gaat altijd maar door....Deze keer zaten er van die handige stofpakketjes in. Met elk 42 lapjes van 5 x 5 inch (12,7 x 12,7 cm) waarvan je schattige quiltjes kunt maken. Er zijn speciale patronen voor deze Charm Packs. Typ het maar eens in op Google (Charmpack quilts) In onze webshop vindt je deze leuke bundeltjes bij stofpakketjes (klik).

Vandaag kwam het witte busje nieuwe stofjes brengen. Want dat gaat altijd maar door….Deze keer zaten er van die handige stofpakketjes in. Met elk 42 lapjes van 5 x 5 inch (12,7 x 12,7 cm) waarvan je schattige quiltjes kunt maken. Er zijn speciale patronen voor deze Charm Packs. Typ het maar eens in op Google (Charmpack quilts) In onze webshop vindt je deze leuke bundeltjes bij stofpakketjes (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.