Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Nieuwe stofjes

Vandaag hebben we wat dozen met nieuwe stofjes uitgepakt. Van Brenda Riddle zaten er deze romantische roosjes stofjes in, gecombineerd met een stoer tijkstreepje! Verder op de foto een kant en klare quilt, een lief gansje met streepjes-snavel en Irma die uit Scandinavië komt. De romantische stofjes vindt je in onze webshop onder dessins (klik) en de overige spulletjes staan in de rubriek 'Cadeau' (klik).

Vandaag hebben we wat dozen met nieuwe stofjes uitgepakt. Van Brenda Riddle zaten er deze romantische roosjes stofjes in, gecombineerd met een stoer tijkstreepje! Verder op de foto een kant en klare quilt, een lief gansje met streepjes-snavel en Irma die uit Scandinavië komt. De romantische stofjes vindt je in onze webshop onder dessins (klik) en de overige spulletjes staan in de rubriek ‘Cadeau’ (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.